Ramen & deuren

Degelijke en verfijnde ramen en deuren in aluminium en PVC vindt u bij De Jaeghere, dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. 

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen we u een precieze en professionele afwerking garanderen. Al jaren vertrouwen we op de gerenommeerde Schüco-profielen. Dit Duitse merk staat gekend als één van de hoogst kwalitatieve in de sector waarmee de delicaatste opdrachten vervuld kunnen worden, zowel voor klassieke als moderne bouwstijlen. De hoogwaardige raam- en deursystemen van Schüco brengen kwaliteit, design en innovatie samen in een onbegrensd aanbod. Daarnaast biedt de vooruitstrevende techniek van de raam- en deursystemen energiebesparing, veiligheid, warmte- en geluidsisolatie én bovendien zijn ze erg onderhoudsvriendelijk.

Schüco biedt sinds kort ook PVC aan. Dezelfde gekende kwaliteit maar dan met de voordelen van een profiel in kunststof: zeer voordelig en met uitstekende isolatie-eigenschappen!

 

Energiezuinigheid

Schüco-profielen hebben een bredere isolatiezone en thermische onderbrekingen. Ook onze deuren zijn voorzien van een degelijke thermische isolatie en sluiten heel goed aan. Zo kunt u genieten van een maximale thermische isolatie. Dat betekent een besparing op uw energiefactuur, eventuele premies en een aangenamer binnenklimaat. Niets dan voordelen dus! 

Zowel onze aluminium als onze PVC profielen bieden deze voordelen. De tijd dat aluminium profielen synoniem stonden voor 'koudebruggen' is al lang verleden tijd. Meer nog, in ons aanbod hebben we zowel in aluminium en PVC die voldoen aan de strenge isolatienormen van het Passive House Institute!

 

Design

Ons gamma biedt een enorme veelzijdigheid qua design. Zowel binnen ons PVC als ons aluminiumgamma zijn er verschillende kozijnvormen en talloze kleuren mogelijk. Zo hebben we op elke vraag een tijdloos en prachtig antwoord. We hebben voor elke bouwstijl, van modern tot klassiek, de perfecte omkadering in huis voor uw ramen.

Wilt u ulraslanke profielen en of heeft u brede raampartijen? Dan moet u zeker onze aluminium oplossingen bekijken.  Onze prijsbewuste PVC-profielen moeten zeker niet onderdoen op vlak van esthetiek. Ook deze zijn met hetzelfde oog voor detail vormgegeven.

De fraai vormgegeven klinken en grepen passen naadloos bij de profielen en bieden een betere kwaliteit en langere levensduur dan vele andere merken.

 

Veiligheid

Schüco ramen en deuren zijn standaard uiterst inbraakbestendig. De verdekt liggende beslagen zijn niet alleen veiliger, ze verstoren het fraaie design niet. Indien gewenst kunnen extra's worden toegevoegd om inbrekers geen enkele kans te geven: afsluitbare grepen, vingerafdrukherkenning, geïntegreerde sluitcontrole met signaliseringsfunctie (Tiptronic)...

Zo kunt u met een gerust hart uw huis verlaten.

 

Comfort

Elektronisch gebruiksgemak

Sluit uw ramen elektronisch met een druk op de knop of via uw smartphone of tablet. Ook grote schuifruimen kunt u probleemloos sluiten en openen. Voeg indien u wil een weersensor toe: Als het buiten onaangenaam wordt sluiten uw ramen automatisch.

Een optimaal binnenklimaat

Waar nodig kunnen ventilatieroosters worden ingewerkt in de raamprofielen, al dan niet met sensoren. Resultaat: een aangenamer en gezonder binnenklimaat!

previous next