Zonweringen

Naast ramen, deuren en sectionaalpoorten bieden wij ook een ruim assortiment aan zonweringen aan. Als Renson-ambassador bieden wij u een oplossing voor een goed warmte­beheer in uw woning, zowel met buiten- als binnenzonwering. De zonweringen houden de warmte buiten zodat het binnenklimaat aangenaam blijft en u kan besparen ­­op­ airconditioning. U kan bovendien gans het jaar door zelf de lichtinval regelen en beschermt uw interieur tegen verkleuring door UV-stralen. Zonweringen verfraaien uw voorgevel en bieden u daarnaast ook de nodige privacy.

Renson legt de lat hoog op vlak van design: Een uitgebreide kleurkeuze voor het doek en andere onderdelen verzekeren een naadloze en discrete integratie met het raamkozijn. Zo vormen raam, zonwering en gevel één fraai geheel.

Wenst u extra comfort? Wij kunnen uw screens volledig automatiseren om steeds een optimale temperatuur te verzekeren, ook als u niet thuis bent.

Renson-screens voldoen aan strenge duurzaamheidseisen. Ze hebben een ongeëvenaarde windresistentie en blijven enorm soepel werken.

Voor welke toepassing bent u op zoek naar zonwering? Bekijk alle mogelijkheden via de Renson app.

previous next